img

SOLDADURA PEL SECTOR NÀUTIC

Protectors d'hèlix

Protectors d'hèlix "Poseidon" per motors nàutics:

L'any 2015, i a falta de un protector d'hèlix en el mercat que fos resistent i durador, l'empresa va desenvolupar un protector en acer inoxidable 316 que millora notablement els seus competidors.

“Poseidon” és un protector per a transmissions amb cua o foraborda:

  • En estar fabricat amb inox 316 és perfectament reparable en cas d'impacte.
  • El disseny proporciona un efecte Venturi que li reporta estabilitat en la navegació, absència de vibracions i millora de la maniobrabilitat pel major caudal d'aigua que treballa l'hèlix.
  • L'aigua impulsada per l'efecte Venturi proporciona una millora del push-pull de l'hèlix, aconseguint velocitats de planejament més ràpidament i per tant millorant el consum.
  • El perfil baix en la fabricació, situa el nostre protector en el què menys fricció ofereix en l'aigua.
  • La tenacitat de l'inox permet el disseny minimalista, això comporta un menor pes i l'abaratiment dels costos, aconseguint suportar altes velocitats de navegació.

Avantatges respecte els seus competidors:

  • Els protectors fabricats en plàstic no suporten velocitats elevades, no són adients per a motors potents que naveguin ràpid, alguns fabricants aconsellen no passar de 30 nusos.
  • Tant els de plàstic com els d'alumini, en cas d'impacte, pateixen ruptures i pèrdues de fragments cap al fons marí, fent impossible la seva reparació.
  • La tenacitat de l'inox permet la deformació sense trencar-se ni perdre cap tros, poden ser reparats sense cap problema.
  • Per suportar la força dels motors, tant el fabricats en plàstic com en alumini, han d'utilitzar gruixos importants, produint fricció més elevada en l'aigua i les seves conseqüències en la navegació i en el consum.

També fabriquem dipòsits a mida en acer inoxidable AISI 316 o Alumini, col·lectors d'escapament amb refrigeració per aigua salada i "BRAQUETS" per a la instal·lació de motors forabord en vaixells amb motors intrabord.

Altres serveis

- Col·lectors d'escapament refrigerats

- Dipòsits a mida

- Arcs de llum

- Plataformes flotants

- Fabricació de pescants

- Disseny i fabricació de braquets

Top
La nostra web utilitza galetes pròpies i de tercers per gestionar el portal, obtenir informació sobre la utilització d'aquest i millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi de la seva navegació. Pot acceptar totes les galetes que utilitzem o configurar-les o rebutjar-ne l'ús. Per obtenir més informació de les galetes que utilitzem pot consultar la nostra política de cookies.
Acceptar totes
Configurar