img

MÉS DE 20 ANYS D'EXPERIÈNCIA

El valor de l'especialització

Una soldadura per fusió és un procés especial d'unió de materials similars que s'uneixen mitjançant la calor, normalment produïda per un arc elèctric i que provoca una reacció química a alta temperatura.

És primordial conèixer com afecta aquesta calor als materials que s'uneixen, ja que no només poden provocar deformacions, també poden provocar canvis en l'estructura cristallina del metall i canviar les característiques mecàniques d'aquest, amb la conseqüent possibilitat de malmetre la peça.

Una soldadura realitzada sense criteri tècnic pot malmetre la peça o complicar i encarir-ne la seva reparació.

Un procediment adequat recupera al 100% la funcionalitat de la peça i el seu valor.

Confiï la reparació a un professional qualificat amb més de 20 anys d'experiència en reparacions per soldadura, una especialitat que no té res a veure amb la soldadura de producció.

Els treballs realitzats estan garantits, comprovats i/o inspeccionats abans de ser entregats.

Inspeccions visuals, macrografies, líquids penetrants i proves neumàtiques i hidràuliques asseguren el bon resultat de la reparació.

Les reparacions es realitzen amb entrega ràpida per a què la peça reparada torni al conjunt inicial i pugui continuar el servei.

Camps de treball

Els coneixements metal·lúrgics de tots els materials soldables, obre un camp il·limitat de sectors als què podem oferir el servei de reparació i soldadura, a empreses i particulars.

La reparació, reforç o millora d'un component de cost elevat o difícil de trobar o amb terminis d'entrega llargs, fan que els nostres serveis, ràpids i garantits, siguin la millor opció.

Els sectors als què estem més avesats, són:

 • Nàutica: col·lectors, intercanviadors, cues de motor, càrters, hèlix, baranes, arcs de llum, fabricació de dipòsits i protectors d'hèlix i de cascs, plataformes flotants, fabricació de pescants, reparació de blocs forabords, disseny i fabricació de brackets, etc.
 • Indústria: de mecanitzat i d'estampació, hidràulica i neumàtica, química, alimentària, farmacèutica, etc.: reparació de motlles, matrius, encunys, bancades de màquines, utillatges, re-càrregues de sin-fins, reparació de canonades i dipòsits, fabricació d'utillatges, re-càrregues d'eixos, re-càrregues anti desgast, etc.
 • Vehicles obra pública, industrials i turismes: reparació de càrters, radiadors d'oli i aigua, intercanviadors, cilindres i pistons, blocs de motor, carcasses de canvi, xassís, caixes i remolcs de vehicle industrial i tractors, condensadors d'aire condicionat, culates, col·lectors, llandes, etc.
 • Hostaleria: reparació i fabricació mobiliari inox i reparació de maquinària, carros a mida per forns, etc.
 • Construcció: soldadures realitzades per soldadors homologats per passar les inspeccions pertinents, fabricació de baranes i estructures, rampes, estructures per aire condicionat, etc.
 • Caldereria: soldadura de canonades per soldadors homologats en qualsevol material, fabricació de dipòsits en inox o alumini , etc.
 • Moto, bike, ciclisme: soldadura de xassís de motos i bicicletes, càrters, basculants, culates, llandes, escapaments.
 • W.R.C., competició, racing: adaptació de col·lectors, dipòsits, càrters, radiadors. Reforços de xassís, recuperació de silenciosos i tubs d'escapament, refrigeradors de benzina, etc.
 • Restauració de vehicles antics: peces de motos, turismes i tractors, per al seu correcte funcionament i semblança al original.
 • Sector ferroviari: soldadures de reparació o modificacions en alumini per part de personal qualificat.
 • Plàstics: soldadura o adhesivats de plàstics.

SOBRE MI

Top
La nostra web utilitza galetes pròpies i de tercers per gestionar el portal, obtenir informació sobre la utilització d'aquest i millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi de la seva navegació. Pot acceptar totes les galetes que utilitzem o configurar-les o rebutjar-ne l'ús. Per obtenir més informació de les galetes que utilitzem pot consultar la nostra política de cookies.
Acceptar totes
Configurar